onsdag 3 december 2008

Heaven´s most innocent angels

Jag å Fiino har ett psy arbete där vi analyserar 2 musikvideor. Den ena är Soul Asylums Runaway train som innehåller bilder på försvunna barn. En del av barnen är idag upphittade medan andra fortfarande är försvunna och en del döda. När jag såg på videon idag klickade jag mej vidare till andra videor på youtube innehållande kidnappade och mördade barn.
I en video fanns texten:

Every 18 seconds, a child under the age of 18 goes missing in the United States
- over 2100 per day.

Jag blev chockad. Det finns otaliga videor med bilder på barn som blivit mördade, kidnappade och misshandlade. T.o.m spädbarn har rapporterats försvunna! Jag blir så äcklad, och ledsen. Vem KAN tillåta sej själv att skada ett oskyldigt barn som inte kan försvara sej själv? Jag bryr mej fan i vilken bakgrund misshandlaren själv haft eller vilka förhållanden han/hon växt upp i. Det finns inga ursäkter. Inga alls. Jag hoppas ni ruttnar i helvetet och att barnen då får skratta åt er.

found dead
found dead

Så står det överallt, det är få som blir upphittade och fortfarande är vid liv.
Det finns inga ord för den vrede jag känner mot människor som sysslar med sånt här.


Between 1976 and1994, an estimated 37, 000 children were murdered.

..många av dem under så hemska omständigheter att man inte ens kan eller vill föreställa sej deras smärta. Att det dessutom ofta är en familjemedlem, släkting eller nära bekant som är mördaren gör det hela så obehagligt att jag inte klarar av att tänka på det mer nu.

Vila i frid alla barn
justice for you <3
Inga kommentarer: