fredag 1 maj 2009

Goodbye my lover

I brist på annat, tänkte jag denna fredagkväll roa er med ett blogginlägg. Vappen firades igår i goda vänners lag och vi välkomnade sommaren genom att officiellt inviga grillsäsongen. Kvällen blev helt okej men platsar nog ändå inte på top-fem listan. För min del var en av de största orsakerna till detta det, att jag skulle till jobbet nästa dag, visserligen först till klockan 12 men ändå orsakade detta en inre spärr hos mig som som gjorde att jag inte helt kunde slappna av. Men alla gånger kan ju inte vara den bästa så vi blickar framåt mot nästa happening istället! Och som sagt var det i det stora hela en riktigt trevlig kväll.
Att jag sitter hemma sysslolös denna fredagkväll beror på att jag idag alltså avverkat min andra arbetsdag på ABC och nu är för utmattad för att hitta på något rackartyg. Det kändes aningen nervöst att bli placerad ensam i kassan en dag som denna då alla andra affärer utom ABC har stängt, och barnfamiljernas matförråd börjat sina, men det gick väl rätt så bra iaf! Min överlevnadsstrategi gick ut på att aldrig kolla ut över den ringlande, oändliga kön utan bara fokusera på kunden framför mig. Funkade tydligen ganska bra eftersom jag fortfarande är vid liv. Så gott som iaf.

Imorgon är det en ny dag och jag ska försöka lägga mig i tid ikväll så jag får sova ut ordentligt. Lite besviken är jag för att jag inte fick några remmar från 1 maj torget i år, men det är bara att bryta ihop och gå vidare.

Gonatt alla dammråttor.
Jihaaaaa.


2 kommentarer:

Josefin sa...

Int ska man väl marina bryta ihop å gå vidare!? De låter ju lite sorligt.. Bit ihop iställe Marischna :D

Marina sa...

Haha, nää men ja älskar hede uttrycke 'Bryt ihop och gå vidare' :D